Huset

Bordpladen er lavet af en gammel loftsbjælke

Boblebad og bruser

Canigou - det hellige bjerg

Soveværelse på 1. sal

Lille terrasse mod bjergene

Den store terrasse mod byen

Soveværelse med pejs

Stuen på 1. sal

Repos på 2. sal med sovesofa

Vi overtog huset for 10 år siden som et håndværkertilbud og har renoveret det løbende. Sidste år fik vi sat et helt nyt tag på og er nu færdige (hvis man nogensinde bliver det i et hus der er 3-400 år gammelt).

 

Vi har i hele processen ønsket at alt der kunne blive fastholdt i gammel stil ville blive renoveret. Samtidig ønskede vi at vi skulle have moderne hjælpemidler og hvis nødvendigt - bruge dansk design (toilettet er et godt eksempel idet de franske toiletter er rædselsfuldt grimme). Der er 2 køleskabe, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumler i huset. På terrassen er der stole og borde samt en Weber grill til rådighed.

 

Huset er et byhus på ca. 180 m2 og ligger i midten af byen. Det er på 3 etager hvor der i stueetagen er køkken, badeværelse og ekstra rum/bryggers. På 1. sal er der 2 soveværelser og en stue med brændeovn, tv, dvd etc. 2. sal består af et repos med en ekstra sofa/seng, et lille opbevaringsrum med ekstra køleskab samt 2 tagterrasser (en mod byen og en mod bjerget) så der er altid mulighed for at finde skygge/læ udendørs.

 

Der er faste sovepladser til 8 personer samt 3 ekstra senge hvis det kniber. Der er sengetøj, håndklæder, viskestykker mm. til 4 personer i huset. Det spiller bedst med 4-6 personer.

 

Man er selv ansvarlig for at gøre rent og aflevere det til de næste i ordentlig stand (der er lavet en plan over hvad der som minimum skal gøres) ligesom man vasker og tørrer sengetøj, håndklæder mm. så det er klart til de næste. Hvis man tager tidligt af sted er der 2 x 4 sæt af alt så man kan lade de næste "klare" det - husk lige at give besked.

 

Øl, vand og alkohol bruger man af efter behov men supler og lad noget stå til de næste der kommer.

 

Skiftedag er lørdag kl. 12.00, men vi sørger altid for at i får navn og nummer på dem der evt. har været der og kommer bagefter for lige at aftale timingen.